gezichtsmasker

Feel Beauty Harmony Rose Petal Facial Mask

VOEL SCHOONHEID HARMONIE ROSE MENIGTE BEKIJKEN PETAAL VOORZICHTIGHEIDSMASKER

Volledige openbaarmaking: ik was geen fan van rozengeurende producten als tiener. Ik vond de krachtige aroma overweldigend – en niet op een goede manier – maar op een overweldigende manier waarop ik me niet snel genoeg kon ophouden. Dramatisch misschien. Maar als ik ouder ben geworden (en misschien wijzer?), Is de geur van rozen op mij gegroeid. Ik ben nog steeds niet dol op een bijzonder sterke rozengeur, maar als het aan de meer subtiele kant is, kan ik zeker aan boord gaan. Dus toen Feel Harmony’s rozenblaadjes gezichtsmasker op mijn bureau landde om te testen, was ik geïnteresseerd om het uit te proberen vanwege de formule, maar aarzelend zou de geur me meteen kunnen afzetten.

Zodra ik het deksel afdeed, wist ik dat ik een fan zou zijn. Ondanks het feit dat het rozenblaadjes, rozen etherische oliën en extracten van de immer populaire bloem bevatten, rook het niet cloying, maar eerder licht en mooi. Geur opzij, het masker beweert diep te hydrateren, waarvan ik 110 procent zeker weet dat het het na gebruik gebruikt. Anders dan rozen, ingrediënten zoals vitamine E en C en Italiaanse extracten van olijfolie-vruchten om de celvernieuwing te versnellen en uw teint op te helderen.

Ik besloot om het uit te proberen op een zondag na een avondje uit waarbij er heel veel wijn en kaas bij betrokken waren (geen oordeel, toch?). Na het potje uit de koelkast halen heb ik op mijn make up tafel geplaatst, ben dol producten die extra koel aanvoelen op mijn huid:)

De gelachtige consistentie van dit masker is interessant – het doet me een beetje aan babyvoeding denken – dat niet smakelijk klinkt, maar verrassend mooi aanvoelt op de huid. Ik bracht een dikke laag aan en voelde meteen dat het aan mijn irate epidermis ging werken. Zowel koelen als kalmeren, twee van mijn favoriete functies in een masker, ik kon niet wachten om te zien wat het met mijn huid zou doen.

 

Ongeveer 20 minuten en een halve aflevering van Queer Eye later verwijderde ik het masker voorzichtig met lauw water. Ik stelde het op prijs dat het zo gemakkelijk op te stijgen was, omdat veel maskers, vooral die met klei erin, moeilijk te verwijderen zijn omdat ze drogen en zich aan de huid hechten. Toen ik in de spiegel keek, voelde ik me zo blij met de resultaten; het rustgevende effect was precies waar ik op hoopte. Mijn door alcohol veroorzaakte roodheid was aanzienlijk gekalmeerd en mijn droge plekken leken volledig te verdwijnen.

Mijn huid voelde zich ook de hele dag fris en gelukkig, dus ik was erg onder de indruk. Onnodig te zeggen dat ik ten zeerste stel voor het oppakken van dit met rozen doordrenkte masker als je gevoelig bent voor roodheid en droge huid zoals ik ben. Of, als u zich abonneert op de Allure Beauty Box, vindt u er een in juli voor uw doos.